Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Tümen’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Yayın Tarihi : 21/05/2018

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. İbrahim Tümen’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. İbrahim Tümen atandı. Atamanın ardından Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun,  Tümen’i ziyaret etti.

Tümen’e yeni görevinde başarılar dileyen Rektör Uzun, yeni kurulan Sağlık Bilimleri Fakültesinin akademik kadrosunun oluşturulması ve bölümlerin açılmasında kendilerine önemli görevler düştüğünü belirtti.

Sağlık Bilimleri Fakültesinin üniversitenin akademik gücünün daha da artacağını kaydeden Rektör Uzun, “Ülkemizde devlet ve özel sektör tarafından önemli ölçüde sağlık yatırımları yapılmaktadır. Böylece sağlık alanında ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağı günden güne artmaktadır. Üniversitemizde kurulan Sağlık Bilimleri Fakültesi nitelikli insan kaynağı yetiştirme konusunda katkılar sunacaktır. Bu düşüncelerle Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. İbrahim Tümen’i tebrik ediyor, başarılar diliyorum." dedi.