‘RİMER’den memnuniyet oranı yüksek

Yayın Tarihi : 08/01/2018

Üniversitemiz tarafından 6 ay önce faaliyete geçirilen Bartın Üniversitesi Rektörlük İletişim Merkezi’ne (RİMER) 427 başvuru yapıldı. Böylece Üniversite yönetimi ile iletişim kanallarını sürekli açık tutmak amacıyla oluşturulan RİMER’e haftada ortalama 17, ayda 71 başvurunun yapılmasıyla birlikte memnuniyetin yüksek olduğu görüldü.

“RİMER ile iletişim kanallarımız 24 saat açık”

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, RİMER ile günün 24 saatinde Üniversite yönetimine müracaat yapılabildiğini söyledi. Rektör Uzun, RİMER aracılığıyla sadece şikâyetlerin değil talep, görüş ve önerilerin de web sitesi üzerinden oluşturulan panelden kolayca iletilebildiğinin altını çizip, RİMER’e artık Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (UBYS) üzerinden başvuru yapılabileceğini vurguladı.

“6 ayda 427 başvuru sahibine doğrudan ulaşıldı”

6 ayda yapılan 427 başvurunun önemli bir sayı olduğunu kaydeden Rektör Uzun, “Üniversitemizin 2018-2022 stratejik hedeflerini belirlerken sadece iç değil tüm paydaşlarımızın görüşlerini aldık. Bununla ilgili göreve geldiğim günden bugüne çeşitli toplantılar yapılarak, elde edilen veriler raporlaştırıldı. Bunun bir ayağı olan RİMER de hem iç hem de dış paydaşlarımızın görüşlerini elektronik ortamdan almamızı sağladı. 6 ayda başvuru yapan 427 kişiye tek tek ulaşılarak görüş alışverişinde bulunuldu. RİMER’i kullanarak bize ulaşan, Üniversitemizle ilgili görüş ve önerilerini aktaran herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü