İBEV’den Rektör Uzun’a ziyaret

Yayın Tarihi : 09/01/2018

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u İnci Bankoğlu Kültür ve Eğitim Vakfı (İBEV) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bankoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Mustafa Artar, Selim Dervişoğlu ile Semdal Çınçın ziyaret etti.

İBEV Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bankoğlu ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden Üniversitemiz Rektörü Uzun, vakıf üyelerine yapacakları çalışmalar için başarı dileklerinde bulundu.

Üniversite ile İBEV arasında yapılabilecek iş birliği konusunda görüşmelerinin önemli olduğunu belirten Bankoğlu ise ziyaretten ve gördükleri ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü