Felsefe Yüksek Lisans Programı açıldı

Yayın Tarihi : 31/10/2017

Üniversitemizde, Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Felsefe Tezli Yüksek Lisans Programı’nın açılmasına onay verdi. Böylece Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde lisansüstü program sayısı 15’e yükseldi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun,  3 enstitüde lisansüstü öğrenim verildiğini kaydederek, “Üniversitemizde Eğitim, Fen ve Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde şu an itibariyle toplam bin 513 öğrenci lisansüstü öğrenim görmektedir. Enstitülerimiz bünyesinde artan lisansüstü programlar bir yandan bölgemizin nitelikli insan gücünün yetişmesine diğer yandan da bilgi üretimine katkı sağlamaktadır” dedi.

Basın-Yayın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü