YÖK Baskan Vekili Sayin Prof. Dr. Ömer DEMIR ve Karabük Üniversitesi Rektörü Burhanettin UYSAL Üniversitemizi Ziyaret Ettiler.

Yayın Tarihi : 02/08/2010

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN tarafindan karsilanan misafirlerimizin ziyareti esnasinda, ögretim üyeleri ve daire baskanlari da hazir bulundu. Misafirlerimize kampüs alani gezdirilerek Üniversitemiz hakkinda bilgiler verildi. Üniversitemizin seref defterini de imzalayan YÖK Baskan Vekili ve Karabük Üniversitesi Rektörü, Üniversitemizi ziyaretlerinden duyduklari memnuniyeti dile getirdiler. Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN tarafindan kendilerine, ziyaretlerinin anisina hediyeler takdim edildi. Sicak ve mutlu bir ortamda geçen ziyaret esnasinda YÖK Baskan Vekili, merak edilen konular hakkinda bilgiler verdi ve sorulan sorulari yanitladi. Daha sonra misafirlerimize Bartin ilimizin önemli turistik yerlerinden olan Inkumu ile Amasra gezdirildi ve misafirlerimizin onuruna Amasra’da yemek verildi.

Ziyaretle Ilgili Fotograflari Görmek Için: Tiklayin...