Voleybol Takimlarimizin Basarisi

Yayın Tarihi : 24/12/2014
bayan voleybol takimimiz 6 üniversite takiminin katildigi turnuvada tüm maçlari alarak sampiyon oldu ve 1. lige yükseldi. 16-20 Aralik 2014 tarihleri arasinda Karabük Üniversitesinin ev sahipliginde yapilan Üniversiteler Arasi 2. Lig Voleybol Turnuvasi’na erkek ve bayanlarda 6 üniversiteden toplam 12 takim katildi. Bayanlarda üniversitemiz ile birlikte Karabük Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Dogu Akdeniz Üniversitesi, Kirikkale Üniversitesi ve Bülent Ecevit Üniversitesi mücadele etti. Tüm maçlarini 3-0 kazanan Bayan takimimiz, final maçinda Bülent Ecevit üniversitesi ile karsilasti.

Erkek ve bayan takimimiz sampiyonluk ve üçüncülük kupasini Rektörümüz Prof. Dr. Ramazan Kaplan’a hediye ederek desteklerinden dolayi tesekkür ettiler. BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, takim antrenörleri Ögretim Görevlisi Nigar Yaman ve Ihsan Arslan ile birlikte tüm takimi basarilarindan dolayi tebrik etti ve bayan voleybol takimimiza 1. ligde basarilar diledi.