BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Ünlü Tiyatro ve Sinema Oyuncusu Ulvi Alacakaptan Bartin Üniversitesindeydi

Yayın Tarihi : 25/12/2014

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Ulvi Alacakaptan’in “Ulvi Seyler” adli tek kisilik gösterisi Bartin Üniversitesi ögrencileri tarafindan yogun ilgi gördü. Tiyatro kulübü tarafindan düzenlenen gösterinin ardindan ögrencilerle söylesi yapan Alacakaptan, daha sonra ögrencilere kitaplarini imzaladi.

Söylesi öncesinde Tiyatro Kulübü Baskani Hasan Can ile kulübün akademik danismani Yrd. Doç. Dr. Abdülmecit Karaaslan birer konusma yapti. Açilis konusmasini yapan Islami Ilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Yakup Civelek, “Tiyatronun önemli oldugunu yasarken de görüyoruz. Bu nedenle biz yasam olarak bir tiyatronun içindeyiz.” dedi.  Asil amacin ögrencilerin bu tür etkinliklerle kendilerini gelistirmeleri oldugunu belirten Prof. Dr. Yakup Civelek,  “Ögrencilerimiz sadece derslerde ögrendikleri ile kalmayip sosyal aktivitelerle kendilerini gelistiriyorlar. Tiyatro kulübü de bunun araçlarindan biridir.” diye konustu. Bu tip etkinliklerin hayatta basarili olmanin ön asamasi oldugunu ifade eden Civelek, “Sizler su an bir tiyatronun içinde degilsiniz. Sizin için asil tiyatro mezun olup hayatin içine girdiginizde baslayacak. O tiyatro öyle bir tiyatro ki çok donanimli olmanizi gerektiriyor. O donanimi da su an burada aliyorsunuz.” dedi.

Etkinlige Islami Ilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Yakup Civelek, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, ögretim üyeleri ve ögrenciler katildi.

 

 

Islami Ilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Yakup Civelek