Üniversitemizin yeni öğrencileri kurulan stantlarda bilgilendirildi

Yayın Tarihi : 25/09/2019
Üniversitemizi kazanarak kayıt yaptıran öğrenciler, Ağdacı ve Kutlubey yerleşkeleri ile otobüs terminaline kurulan stantlarda bilgilendirildi.

Üniversitemiz tarafından 2019-2020 akademik yılın başlamasıyla birlikte yeni kayıt yaptıran öğrencilere yardımcı olmak amacıyla bilgilendirme stantları kuruldu. Üniversitemizin Ağdacı ve Kutlubey yerleşkeleri ile otobüs terminaline kurulan stantlarda öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Yeni akademik yıl ile birlikte ilk derslerine giren öğrencilere stantlarda görevli üniversite personeli tarafından şehir ve üniversite hakkında bilgiler verildi.

Stantlarda, Üniversitemizin ‘öğrenci odaklı’ bir yükseköğretim kurumu olduğu vurgulanırken, deneyimli akademik kadro, yurt dışı olanakları, çift ana dal ile yan dal, teknoloji uygulamalı eğitim, kariyer danışmanlığı gibi birçok konu aktarıldı.

Üniversite öğrenimlerinin ilk yılında gördükleri yakınlığın kendilerini mutlu ettiklerini ifade eden öğrenciler ise üniversite personeline teşekkür etti.