Üniversitemiz Idari ve Mali Isler Dairesi Baskanliginca düzenlenen Kamu Ihale Mevzuati Semineri 21-23 Ocak tarihleri arasinda düzenlenmistir.

Yayın Tarihi : 22/01/2010

Bartin Üniversitesi Idari ve Mali Isler Dairesi Baskanligi ile Güncel Mevzuati Arastirma ve Egitim Dernegi'nin isbirligi ile düzenlenen Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ve Kamu Ihale Mevzuati Semineri 21-23 Ocak 2010 tarihleri arasinda basari ile gerçeklestirilmistir.Egitimleri Maliye Bakanligi Muhasebat Baskontrolörü Ahmet Ugur CEBECI, Kamu Ihale Kurumu uzmanlari Irfan YILMAZ ve Volkan SIRABASI verdi. Egitime Bartin iline bagli tüm kamu kurumlari. Zonguldak MTA Bölge Müdürlügü, Zonguldak Il Tarim Müdürlügü ve Kastamonu Üniversitesi, Abant Izzet Baysal Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Çankiri Karatekin Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi, Bafra Belediyesi Belediye Baskani ve Bafra Emniyet Müdürlügü katilmislardir. Üniversitemiz 360 kisinin üzerinde ki katilimciya egitimi sunarak Bartin ilimizin egitimde öncü bir kent olabilecegini göstermistir. Seminer sonunda katilimcilar bu egitim ile ilgili tesekkürlerini belirttiler.

Seminer Programi Asagidadir. Seminer Programi