BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Üniversitemize Istanbul’da Yogun Ilgi

Yayın Tarihi : 28/12/2015

 Bartin Üniversitesi, üniversiteli olma hayali kuran lise son sinif ögrencilerinin, üniversiteleri yakindan tanima imkâni buldugu “Educaturk Istanbul Egitim Fuari”na katildi. Istanbul Kongre Merkezinde gerçeklestirilen ve 2 gün süren fuarda ögrenciler Bartin Üniversitesinin standina yogun ilgi gösterdi. Bartin Üniversitesinin 7 fakülte, bir yüksekokul ve 2 meslek yüksekokulunda yer alan bölümler hakkinda ögrencilere ayrintili bilgiler verildi. Üniversite adaylarinin yurt disi egitim olanaklari, çift ana dal ve yan dal programlari, yurt imkânlari ve Bartin ile ilgili sorulari cevaplandirildi. Ayrica meslek seçimi ve kariyer planlamasi konusunda da ögrencilere birçok ipucu verildi.   

Üniversite Adaylari Memnun Ayrildi

Bartin Üniversitesinin standini ziyaret edenlere, üniversitenin fiziki yapilandirilmasi noktasinda bilgiler aktarildi. Ayrica Bartin Üniversitesinde her bir ögretim elemanina 26 ögrenci düsmesi ise hem ögrenciler hem de aileleri tarafindan memnuniyetle karsilandi.

3 bin adet tanitim materyalinin dagitildigi fuarda, Bartin Üniversitesini, Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Koordinatörlügünden Uzman Mehmet Ceylan, Saglik, Kültür ve Spor Dairesi Baskanligi personeli Mehmet Dogan ile ögrencilerden Sema Kayadelen ve Suheda Aydin temsil etti.