Üniversitemizde Ögrenci Kariyer Günleri

Yayın Tarihi : 09/05/2016

Üniversitemiz Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi (IIBF) tarafindan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü ögrencilerine yönelik “Ögrenci Kariyer Günleri” paneli gerçeklestirildi. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Baskani Doç. Dr. Mahmut Bozan, ögrencilerin mezun olduktan sonra gerçek hayata atilacaklarini belirterek “Üniversite ögrencileri, mezun olmadan önce geleceklerine yönelik hedefler koymali ve o yönde çalismalidir. Kendi bölümlerine yönelik meslek planlarini belirleyip çok çalisarak sabirla düsüncelerini gerçeklestirmeye yönelik adimlar atmalidir. Iste biz de böyle etkinlikler düzenleyerek ögrencilerimizin karsilasacaklari firsatlari ve yasayabilecekleri sorunlari önceden aktarmis oluyoruz.” dedi.

Ardindan geçilen panelin baskanligini Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Baskani Doç. Dr. Mahmut Bozan yaparken Gelir Uzman Yardimcilari Serap Yalçin, Idris Aydin ve Emrah Karakus mesleki kariyer planlamasi hakkinda konusma yapti. Panelde konusan yüksek lisans ögrencisi Gökhan Sosyal ise ögrencilere akademik kariyer planlamasi konusunda bilgiler verdi.

Etkinlik karsilikli soru cevaplarin alinmasinin ardindan son buldu.