ÜNIVERSITEMIZDE MEZUNIYET SEVINCI

Yayın Tarihi : 17/06/2010

Törene Bartin Valisi Isa Küçük, Bartin Milletvekili Yilmaz Tunç, Garnizon Komutani Dz. Kur. Kd. Alb. Salih Armagan Kurgan, Belediye Baskani Cemal Akin, Cumhuriyet Bassavcisi Sadettin Arslan, Adalet Komisyonu Baskani Yalçin Çebis, Vali Yardimcisi Ali Akdag, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile çok sayida ögrenci velisi katildi.

Ögretim üyeleri ile mezun olacak ögrencilerden olusan kortejin yürüyüsüyle baslayan tören, Orman Fakültesini birincilikle bitiren Orman Mühendisligi ögrencisi Turgay Okan'in açilis konusmasiyla devam etti. Ardindan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, yaptigi konusmada "Basarili bir ögrenim sürecinden sonra mezun olmaya hak kazandiniz. Sizleri kutluyor, sevincinize ortak oluyorum. Günümüzde, hayat boyu ögrenme olarak formüle edilen yeni bir olgu, büyük bir yer tutmaya ve yayginlik kazanmaya basladi. Mezun olduktan sonra da ögrenme süreciniz, hayat boyu devam edecektir." dedi. Mezun olan tüm ögrencilere, ögretim elemanlari tarafindan diplomalari verildi. Mezuniyet töreni, ögrencilerin keplerini havaya firlatmasinin ardindan, Anestezi grubunun konseriyle son buldu.

Mezuniyet Fotograflari Için Tiklayin...