Üniversitemizde “Gençlik” Konferansi

Yayın Tarihi : 21/12/2015

Üniversitemiz Islami Ilimler Fakültesi tarafindan gerçeklestirilen “Gençlik ve Sorumluluklarimiz” söylesisine, yazar Nehir Aydin Gökduman katildi. Gökduman, ögrencilere ilk olarak kitaplarindan bahsederek, hayatindan bazi örnekler verdi. Ardindan ögrencilere gençlik kavrami üzerinden bir konusma yapan Gökduman, “Gençler ‘Ben gençken’ diye baslayan nasihatlerden hoslanmazlar. Herkes aslinda yasadigi dönemin özelliklerine göre büyür. Bu da ilerleyen yaslarda yeni seyleri yadirgamasina neden olur. Ancak her ne kadar büyüklerimizden dinledigimiz konular canimizi siksa da kulak arkasi etmememiz gerekiyor. Eger bizden büyükleri dinlersek onun tecrübelerini edinmis oluruz. Onlarin hatalarini dinleriz, onlarin dogrularini dinleriz ve biz de o kadar yasamis gibi hayatimiza yön verebiliriz.” diye konustu.
Yaklasik 2 saat süren söylesi sonrasinda yazar Gökduman, kendisine ait kitaplari imzalayarak katilimcilara takdim etti.