BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Üniversitemizde “Bilgili Gençler Zirvesi” Gerçeklestirildi

Yayın Tarihi : 29/12/2015

 Üniversitemiz Ögrenci Konseyi tarafindan “Bilgili Gençler Zirvesi” gerçeklestirildi. Ögrencilere gelecek planlari için önerilerin sunuldugu etkinlikte, Uluslararasi Standartlar Teskilati (ISO) onayli 5 ayri belge verildi. Zirvede konusan Usta Egitici Öznur Zengin, gençlerin ülkelerin gelecegine yön veren insanlar olarak kaliteli bireyler olmasi gerektigini vurguladi. Zengin, basarinin güvenle ve çalisarak geldigini kaydederek “Ulusal ve uluslararasi rekabette etkili bazi unsurlar vardir. Ulus olarak mevcut teknolojileri, para ve harcanan enerjinin iyi ayarlanmasiyla basari ortaya çikar. Bunu yapacak olan gençler, sistematik ve verimli çalismak zorundadir. Amacimiz mükemmele ulasmak ve kalite yönetimini iyi saglamak olmalidir.” dedi.

Zengin, konusmasinda ISO 9001:2008 “Kalite Yönetim Sistemi”, ISO 14001 “Çevre Yönetim Sistemi”, ISO 18001 “Is Sagligi ve Güvenligi”, ISO 22001 “Gida Güvenligi Yönetim Sistemi” ve ISO 9001:2008 “Iç Tetikçi” sertifikalari ve bu sertifikalarin verilme amaçlari hakkinda da bilgi verdi.

Zirve, girisimcilik politikalari, genç girisimciler, ulusal ve uluslararasi girisimcilik konusunda yapilan sunumlarla son buldu.