Üniversitemiz 2018-2022 stratejilerini belirliyor

Yayın Tarihi : 07/06/2017

Üniversitemizde 2018-2022 dönemlerini kapsayan stratejik planıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda öğrencilerle gerçekleştirilen ilk toplantının ardından, öğretim elemanlarının da görüşleri alındı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, hazırlanan planlamanın önemine değinerek “Üniversitemiz tüm iç ve dış paydaşlarıyla büyümek, dinamikleri harekete geçirmek ve bölgesine katkı sağlamak için hedefler belirlemektedir. Stratejik planlama kapsamında herkesin görüşlerine yer vermek ve kolektif aklı harekete geçirmek istiyoruz. Üniversitemiz için hazırlanan kısa ve uzun vadede planlamalar kurumsal itibarımızı güçlendirecek, kalitemizi artıracaktır.” dedi.

Geleceğe yönelik hedefler konuşuldu

Stratejik Planlama Ekibi Başkanı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci ise stratejik planlamayla ilgili bilgiler aktararak, ürün ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Gerçekleştirilen toplantıda öğretim elemanları ise eğitim-öğretim, bilim, araştırma, yenilikçilik, bölgesel kalkınma, kültürel faaliyetler gibi konularda görüşlerini iletti.