BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Üniversitemiz web sayfası yenilendi

Yayın Tarihi : 17/04/2018

Üniversitemiz kurumsal web sayfası 'www.bartin.edu.tr' yenilenerek, işlevsel yapısıyla kullanıcı dostu bir arayüz haline getirildi.

Üniversitemiz kurumsal web sayfası yenilenerek kullanıma açıldı. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından uzun soluklu bir çalışma sonucunda oluşturulan sayfa başta öğrenciler ve üniversite personeli olmak üzere tüm paydaşların rahatça kullanımın sağlayacak şekilde oluşturuldu.

Çalışmalar sonucunda hazırlanan 3 örnek sayfa internet üzerinden 14 gün boyunca oylanarak en fazla seçilen arayüz kullanıma sunuldu.

Oylamalarda seçilen sayfalar ile ilgili ek değerlendirmelerde dikkate alındı.

Kolay kullanım sağlayan dinamik yapısıyla yayında

Üniversitemize ait tüm işlemlerin kolay ve hızlı şekilde yapılacağı web sitesiyle kullanıcılara daha sade ve kullanışlı tasarım sağlandı.

Yeni web sitesinde görsel unsurlar daha da ön plana çıkarılırken, kullanıcıların aradıklarını kolay bulabilmesi için de etkin bir arama motoru oluşturuldu.

Gelişen teknolojik eğilimlere uygun olarak planlanan sitede, ziyaretçiler menüler arasında kaybolmadan aradıklarına kolayca ulaşabiliyor.

Modern arayüz, güncel haber ve duyurular

Tüm mobil ve tablet cihazlara entegre yapısıyla yeni web sayfasında ziyaretçiler, Üniversiteden her an güncel haberlere ulaşabilecek.

8 Fakülte, bir yüksekokul, 3 meslek yüksekokulu ve 3 enstitüsüyle Bartın Üniversitesinde hemen her gün gerçekleştirilen bilim, kültür ve sanat faaliyetleri kurumsal web sayfası üzerinden daha görünür halde verilecek. 

Bunun yanında kullanıcılar gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili ayrıntı bilgilere ve duyurulara da rahatlıkla ulaşabilecek.

İster RİMER'den yaz, İster Özgeçmiş yolla

Üniversite mensupları arasındaki iletişim kanallarını sürekli açık tutmak ve Rektörlüğe müracaatların 24 saat gerçekleşmesini mümkün kılmak amacıyla kurulan Rektörlük İletişim Merkezi'ne UBYS üzerinden ulaşmak kullanıcıların 'RİMER' sekmesini tıklaması yetecek.

Ayrıca Bartın Üniversitesi ailesinin bir üyesi olarak ekibe dahil olmak isteyen, Üniversiteyle birlikte ülkesinin geleceğine değer katacak, kendine güvenen adaylar Bartın Üniversitesi web sayfası üzerinden oluşturulan 'CV Gönder' bağlantısıyla özgeçmişlerini Üniversite yönetimine ulaştırabilecek.

Rektör Uzun: "Her gün daha iyisi için gayret gösteriyoruz"

Yenilenen web sayfasının kullanıcı deneyimleri ön planda tutularak oluşturulduğunu vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, " Üniversitemiz kurumsal web sitesi gelişen teknolojik eğilimlere uygun olarak yenilenerek kullanıma sunuldu. Tüm iletişim araçlarında daha kaliteli ve kolay bir kullanım sağlanacağı web sitesiyle işlevsel bir yapıda hazırlandı. Her gün daha iyisi için gayret gösterdiğimiz Üniversitemizde, öğrencilerimiz, üniversite personeli ve paydaşlarımızın aradıkları bilgiye kolayca ulaşma imkânı sunuldu. Sitenin oluşturulmasında emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür eder, hayırlı olmasını dilerim." dedi. 

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü

SON Haberler

  • BARÜ’lü öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile insan hakları ihlallerine tepki gösterdi

  • BARÜ, Erasmus programları ile uluslararasılaşma hamlelerine devam ediyor

  • BARÜ Asya’nın en iyileri arasında yerini aldı

  • BARÜ’de mühendislik programları için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı

  • ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindeki heyet, BARÜ’yü ziyaret etti

  • BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı

  • BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı

  • BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı

  • BARÜ’de yapay zekâ ile eğitimin geleceği konuşuldu

  • BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi