BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Üniversitemiz Sampiyonlarini Ödüllendirdi

Yayın Tarihi : 30/05/2016

Üniversitemizde geleneksel hale gelen “Bartin Üniversitesi Spor Ödülleri” bu yil da sahiplerini buldu. 2015-2016 akademik yilinda düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporcu ve takimlar ödüllendirildi. Karate takiminin gösterisiyle baslayan etkinligin açilis konusmasini yapan Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, sporcularin aldiklari basarilarla hem üniversitelerinin hem de ülkemizin ismini gururla tasidiklarini söyledi. Rektör Kaplan, “Ögrencilerimiz hem ulusal hem de uluslararasi alanda önemli basarilar elde ediyor. Üniversitemiz sporcularina verdigimiz destegin bu sekilde karsiligini bulmasi milletimiz adina mutluluk vericidir. Sporcularimizin bu basarilarini önümüzdeki dönemlerde de artirarak devam ettirecegine inaniyorum.” dedi.

Üniversitemiz Saglik, Kültür ve Spor Dairesi Baskani Halil Ibrahim Yildiz da ögrencilerin azmiyle katildiklari tüm müsabakalardan dereceyle dönmesinden duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Üniversite Sporlari Federasyonu müsabakalari basta olmak üzere birçok alanda spor oyunlarina katiliyoruz. Burada elde edilen dereceler ile ulusal ve uluslararasi alanda üniversitemizin isminin duyulmasina katki sagliyoruz.” diye konustu.

12 Takim ve Sporcular Ödüllerini Aldi

Yapilan konusmalarin ardindan dereceye giren takim ve sporculara ödülleri verildi. Geride biraktigimiz akademik yil içerisinde birçok basariya imza atan Üniversitemiz karate, boks, dart, bocce, tekvando, güres, bilek güresi, bayan voleybol, erkek voleybol, bayan basketbol, erkek basketbol ve erkek futbol takimlari kupalarini kaldirirken, sporcular da madalyalarini aldi.

8’inci Kurulus Yil Dönümü etkinlikleri çerçevesinde gerçeklestirilen müsabakalarda dereceye giren takimlarin ödüllerinin de verildigi törene Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ali Naci Tankut, Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, Ulus’a Hizmet Vakfi Baskani Ziya Çelik, Genel Sekreter Erturan Asilogullari, akademik ve idari personel ile ögrenciler katildi.