Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan KAPLAN’in Yeni Akademik Yil Mesaji

Yayın Tarihi : 15/09/2014

Sevgili ögrenciler, üniversitemizin degerli akademik ve idari personeli,

2014-2015 akademik yilinda sizlerle yeniden birlikte olmanin sevinci ve heyecani içindeyiz. Üniversitemize bu yil katilan ögrencilerimizi tebrik ediyor, basarilar diliyorum. Üniversitemiz bu yil bir ilki daha yasiyor. Mühendislik Fakültemiz Kutlubey Yazicilar Mevkiinde bulunan yeni kampüste insaasi tamamlanan sayisal derslik binasinda egitim ve ögretime basladi. Ögrencilerimiz ve akademisyenlerimizin egitim-ögretim faaliyetlerini modern bir ortamda gerçeklestirebilmeleri için insa ettigimiz 7653 metrekare kapali alani bulunan bu bina ayni anda 1500 ögrencinin ders yapabilecegi kapasiteye sahiptir. Su an kampüsümüzde diger binalarimizin da insaati devam etmektedir. Bu binalar tamamlandiginda diger birimlerimiz de yeni kampüsümüze tasinacaktir. Yeni kampüse Agdaci Mevkiinde bulanan mevcut kampüsümüzden ve sehir merkezinden sürekli halk otobüsü seferleri yapilacaktir.

Bartin Üniversitesi, kuruldugu günden bu yana daima degisimi,  ilerlemeyi kendine hedef edinmistir.  Bu hedef dogrultusunda yeni akademik yilda da çalismalarimizi sürdürecegiz. Ögrencilerimizin daha iyi bir egitim görmesi için bütün hazirliklarimizi tamamladik. Üniversitemiz bütün çalisanlariyla ihtiyaç duyduklari her an ögrencilerimizin yaninda olacaktir.

Tüm ögrencilerimize ve personelimize yeni akademik yilda basari ve mutluluk diliyorum.

Prof. Dr. Ramazan KAPLAN