Üniversitemiz Performans Ödülleri Verildi

Yayın Tarihi : 31/05/2016

“Bartin Üniversitesi Ödül Yönergesi” çerçevesinde ögretim elemanlari ile idari personel gerçeklestirilen törenle ödüllerini aldi. Törenin açilis konusmasini yapan Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, iltifat edilirse marifetin güzellesecegini belirterek “Üniversitelesme sürecinde ögretim elemanlarimizin ve idari personelimizin özverili çalismalari olmustur. Bu kapsamda içinde bulundugumuz akademik yil boyunca ilmi konulardaki basarilarindan dolayi ögretim elemanlarimiza, gayretli çalismalarindan dolayi da idari personelimize tesekkürlerimizi iletmek istedik. Düzenlenen törenle çalisanlarin daha çok çalismasi, eksiklikleri olanlarin eksikliklerini tamamlamasi amacindayiz.” dedi.

Ardindan gerçeklestirilen törende Akademik Tesvik Ödülü, Bilim ve Sanat Ödülü, Akademik Hizmet Ödülü ile Idari Personel Performans Ödülü farkli kategorilerde dagitildi. Katilimcilar ödüllerini Bartin Valisi Seyfettin Azizoglu, Rektör Kaplan, akademik ve idari birim yöneticilerinin elinden aldi.

Tören, katilimcilar adina verilen kokteylin ardindan son buldu.