BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Üniversitemiz Ankara’da Tanitildi

Yayın Tarihi : 11/05/2016

Üniversitemiz, Lisans Yerlestirme Sinavi (LYS) öncesi Ankara’da gerçeklestirilen Educaturk Yüksekögretim Fuari’na katildi. Yaklasik 49 üniversitenin yer aldigi fuarda Üniversitemizin standi ögrenciler ve aileleri tarafindan yogun ilgi gördü. Mezuniyetlerine sayili günler kalan üniversite adaylarina Üniversitemizin yedi fakülte, bir yüksekokul ve iki meslek yüksekokulunda yer alan bölümler ve programlar hakkinda ayrintili bilgiler verildi. Üniversite adaylarinin yurt disi egitim olanaklari, çift ana dal ve yan dal programlari, yurt imkânlari ve Bartin ile ilgili sorulari cevaplandirildi. Ayrica lise ögrencilerine kariyer planlamasi konusunda da önerilerde bulunuldu.

Üniversitemizin standini ziyaret edenlere, ilk defa ögrenci alacak Istatistik, Resim-Is Ögretmenligi, Spor Yöneticiligi, Arkeoloji, Çagdas Türk Lehçeleri ve Edebiyatlari, Biyoteknoloji, Turizm Isletmeciligi bölümleri ile Ulus ilçesinde açilacak Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanligi programi hakkinda da bilgiler verildi.

Fuarda, Üniversitemizi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Koordinatörlügünden Uzman Mehmet Ceylan ile Esra Öztürk, Saglik Kültür ve Spor Dairesi Baskanligindan Yilmaz Akça, Ögrenci Isleri Dairesi Baskanligindan Isa Günesli ile Halkla Iliskiler ve Tanitim Programi ögrencisi Gamze Açikgöz temsil etti.