Üniversitemiz Almanya’da Tanitildi

Yayın Tarihi : 18/03/2016

Almanya’da düzenlenen “Türk Üniversiteleri Tanitim Fuari”na katilan üniversitemiz yogun ilgi gördü. Fuarin ilk gününde üniversitemiz Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Koordinatörü Ögr. Gör. Cihangir Kasapoglu, üniversitenin ögretim olanaklari ve yapisinin anlatildigi bir sunum gerçeklestirdi. Fuarda üniversite adaylarina ve adaylarin ailelerine bölümler, yurt disi ögrenci degisim programlari, çift anadal programlari, yurt imkânlari ve Bartin hakkinda bilgiler verildi. Üç gün süren fuarda üniversite adaylarina tanitim materyalleri dagitildi. Uluslararasi Ögrenci Hizmetleri Dernegi (ISSA) tarafindan gerçeklestirilen fuarda üniversitemizi Genel Sekreter Erturan Asilogullari, Bilgi Islem Dairesi Baskani Feridun Badur, Saglik Kültür ve Spor Dairesi Baskanligi Sube Müdürü Hikmet Yazici ve Ögrenci Isleri Dairesi Baskanligindan Kerem Kiliçay temsil etti.