Üniversitemiz Mehmet Akif ERSOY’u Aniyor

Yayın Tarihi : 20/12/2012

Bartin Üniversitesi, millî sairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ölümünün 76. yilinda düzenleyecegi bir programla anacak. 27 Aralik Persembe günü Bartin Üniversitesi konferans salonunda 14.30’da gerçeklestirilecek olan etkinlikte birbirinden degerli konuklar yer aliyor. Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan’in oturum baskanligi yapacagi konferansa Edebiyat Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ismet Emre, Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekani Prof. Dr. Turan Karatas ile Yildiz Teknik Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyati Bölüm Baskani Prof. Dr. Yakup Çelik konusmaci olarak katilacak.

Konferansin ardindan Mehmet Akif Ersoy ve Yahya Kemal Beyatli derslikleri ile Çevre Mühendisligi ve Insaat Mühendisligi Laboratuvarlari törenle açilacak.