Üniveristemizin Logo Yarismasi Ödül Töreni Yapildi

Yayın Tarihi : 19/12/2008

Amblem yarismasinda yarisma yerine yetenegine güvenilen birkaç kisinin haberdar edilerek onlardan çalisma yapmalarini da bekleyebileceklerini kaydeden Prof. Dr. Ramazan KAPLAN, “Ancak biz bu yolu seçmedik. Istedik ki, sadece Bartin’in degil, ülkemizin de göz bebegi olacak bir kurum için seçilecek amblem kamuya mal olsun ve yarisma düzenledik. Sonuçta bize 212 eser geldi. Bu sevindirici bir katilimdir. Bazi üniversitelerde arkadaslarimiz diger yolu seçtiler. Oysa sadece birkaç kisinin zevkiyle degil, birçok insanin begenisine karsilik verecek amblemin seçilmesi önemlidir. Seçilen amblemimiz kurumumuzda kullanilmaya baslanmistir. Bartin’a, üniversitemize ve ülkemize hayirli olmasini diliyorum” dedi.