Turizm Sektöründe Güncel Sorunlar Konusuldu

Yayın Tarihi : 18/04/2012

Bartin Meslek Yüksekokulu ile Il Kültür ve Turizm Müdürlügü, Turizm Haftasi kapsaminda “Turizm Sektöründe Güncel Sorunlar” konulu bir konferans düzenledi. Bartin Kültür Merkezinde gerçeklestirilen konferans, Dedeman Zonguldak Genel Müdürü Ibrahim Çelik tarafindan verildi. Konferansa, Üniversitemiz Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Azize Toper Kaygin, Vali Yardimcisi Erdogan Özdemir, Bartin Belediye Baskan Vekili Hüseyin Fahri Firincioglu, Il Kültür ve Turizm Müdür Vekili Aysegül Yayli ile ögrenciler katildi.

Dedeman Zonguldak Genel Müdürü Ibrahim Çelik, konferansta sunlari söyledi: “Benim, arkadaslara en önemli tavsiyem, arkadaslarin bundan on sene sonra kendilerini nerede görmek istediklerinin sorusuna cevap verebilmeleridir. Bu konuda vizyonunuzu belli ederseniz arayi doldurmak daha kolay olacaktir. Turizm sektöründe kariyer yapmak istiyorsaniz yabanci dil konusu da çok önemli. Ingilizce veya baska bir yabanci dil konusunda kendinizi çok iyi gelistirmeniz gerekiyor. Çünkü genel müdür veya departman yöneticiligi pozisyonlarina geldiginiz zaman kendinizi yetistirmek zorunda kalmamaniz gerekir. Ögrenci oldugunuz bu dönemde eminim ki bol zamaniniz var ve bu egitimleri bu dönemde almalisiniz. Bu yaslar, bu dönemler iyi kullanilmali.”