TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Tanıtıldı

Yayın Tarihi : 06/12/2017
Fen Fakültemiz Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Savaş Bülbül  Bartın, Karabük, Sinop il ve ilçelerindeki lise ve ortaokullarda Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 4006 Bilim Fuarları hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirdi. Bu çalışmalar neticesinde geçen yıl yaklaşık 50 civarında okulun projeleriyle katıldığı bilim fuarı etkinliklerinin bu yıl sayısını yaklaşık 5 kat arttırarak 190 okulla ulaştığını belirten TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları il temsilcisi  Bülbül, desteklerinden dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. A. Arif Ergin’e teşekkür etti.