Sehitlere Saygi Için Pedal Çevirdiler

Yayın Tarihi : 16/03/2015

Bartin Valiligi, Bartin Deniz ve Garnizon Komutanligi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, Bartin Pedaldaslar Bisiklet Kulübü Dernegi ve Bartin Üniversitesi Bisiklet Kulübü tarafindan Çanakkale Zaferi’nin 100. Yildönümü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Haftasi kapsaminda düzenlenen "Sehitlere Saygi Bartin Bisiklet Turu"na 45 bisikletli katildi.

Bartin Sehitliginde yapilan saygi durusu ve okunan Istiklal Marsi ile baslayan program, edilen dualar ile devam etti. Yaklasik 15 kilometrelik parkurda bisikletliler sehir merkezinden geçerek Bartin Deniz ve Garnizon Komutanligina ulasti. Burada Garnizon Komutanligi tarafindan yapilan Çanakkale Zaferi'nin 100. yili ile ilgili sunumun ardindan denizalti tünelleri gezildi. Sehitlere Saygi Bisiklet Turu, Bartin Atatürk Stadyumu'nda son buldu.