Sehir ve Üniversite Kültürü Konusuldu

Yayın Tarihi : 25/11/2013

Bartin Belediyesi 17.Kitap Fuari Etkinlikleri kapsaminda Bartin Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ismail Ceritli tarafindan “Sehir ve Üniversite Kültürü” konulu söylesi ve imza günü yapildi. Bartin Üniversitesinin sehirle uyumu ve halkla yakinlasmasina deginilen söyleside katilimcilarin sorularina da yer verildi. Yaklasik iki saat süren etkinlikte; Bartin Üniversitesi dekan ve ögretim üyeleri katilimcilarla görüs alisverisinde bulundu.

Üniversitemizin artik bebeklikten emeklemeye dogru ilerledigi, simdiye kadar pek çok yol kat edildigi, yasanan bazi sorunlarin yaninda Üniversitenin halkla iletisiminde zamanla kuvvetlenecegi gibi konulara deginen Prof. Dr. Ismail Ceritli; Bartin Belediyesine bu firsati verdigi, katilimcilara da gösterdikleri ilgi için tesekkürlerini iletti.

Belediye Baskan Yardimcisi Erol Demirkoparanoglu, Prof. Dr. Ismail Ceritli’ ye paylasimlari için sükranlarini sunarak kendisine tesekkür plaketi takdim etti.