Rektör Uzun’dan Bartın İl Jandarma Komutanına iade-i ziyaret

Yayın Tarihi : 15/08/2017

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Yayımlanan terfi ve tayin kararnamesi ile Bartın'a atanan Jandarma Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı’yı ziyaret etti. Rektör Uzun ziyarette “İl Jandarma Komutanımızın yeni görevinin Bartın’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kapancı ise ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Rektör Uzun’a teşekkür etti.

Jandarma Genel Komutanlığı’nın İçişleri Bakanlığı’na bağlanmasının ardından ilk kez yayınlanan terfi ve tayin kararnamesi ile Bartın İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına; Kastamonu İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı ise Bartın İl Jandarma Komutanlığına atanmıştı.