Rektörümüzden Peyzaj Mimarligi Bölümü Ögrencilerine Kutlama

Yayın Tarihi : 13/04/2010

Yarismanin Ödül Dagitim Töreni ise 3 Nisan 2010 tarihinde Ankara Yunus Emre Kültür Merkezinde yapildi. Kolokyum esliginde gerçeklestirilen ödül töreni etkinligine, Altindag Belediye Baskani Veysel TIRYAKI ev sahipligi yaparken törene, Peyzaj Mimarlari Odasi Baskani Oguz YILMAZ, PMO eski Baskani Aysegül ORUÇKAPTAN, Jüri Üyeleri, TMMOB-PMO Yönetim Kurulu Üyelerinin yani sira çok sayida akademisyen ve ögrenci katildi.

Çesitli üniversitelerden yarismaya katilan 40 adet proje arasinda jüri tarafindan "1. Mansiyon" ödülüne layik görülen Bartin Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarligi Bölümü 3. sinif ögrencileri Mehmet Cemil AKTAS, Eda DEMIR, Hatice Gizem DALAR, Kasim HANIK, Ugur SENTÜRK ve Ziynet YIGIT'ten olusan ekip, ödüllerini Jüri Baskani Selami DEMIRALP'ten aldi. Ögrenciler, Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan KAPLAN ve Bartin Belediye Baskani Cemal AKIN'a, gösterdikleri ilgi ve destek için tesekkürlerini dile getirdiler. Etkinlik süresince ögrencilere Peyzaj Mimarligi Bölümü Ögretim Üyeleri Prof. Dr. Mehmet SABAZ ve Dr. Mustafa ARTAR eslik ettiler.