Rektörümüz Canli Yayinda Üniversitemizi Anlatti.

Yayın Tarihi : 25/10/2011

Rektörümüz Prof. Dr. Ramazan Kaplan, ABA TV'de Ayhan Acar'in yönettigi "Ayhan Acar'la Gündem" programina konuk oldu. Rektörümüz, canli yayinda Bartin Üniversitesinin kurulusundan itibaren kaydettigi gelismeleri izleyicilerle paylasarak Üniversitenin Bartin'a yaptigi katkiyi anlatti.
Programin ilk bölümünde Üniversitemizi tanitan Rektörümüz, Üniversitemizin geldigi nokta ile ilgili bilgiler aktardi ve gerçeklestirilen kültürel etkinlikleri anlatti. Kaplan, bu tarz aktivitelerde Üniversitemizle Bartin halkinin kaynasmasini istiyoruz, dedi. Bartin Üniversitesinin kurucu rektörü olarak göreve baslayan ve üç yil içinde Üniversitenin geldigi noktaya deginen Prof. Dr. Ramazan Kaplan, "Yerleske alani içinde insaatlara basladik, yeni yapilan binalarimizi çevreye duyarli bir sekilde planliyoruz" dedi. Rektör Kaplan, ögrencilerin ögrenimlerini en iyi sartlarda sürdürebilmeleri amaciyla çaba sarf ettiklerini belirtti.