Rektör Uzun’un kutlama mesajı

Yayın Tarihi : 23/03/2021
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 25 Mart 1998 tarihinde kurulan Bartın Halk Gazetesi’nin 24’üncü yayın yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un mesajı şu şekilde:

“Gelişmiş toplumlarda önemli bir kamusal güç olarak kabul edilen basın, demokrasinin önemli bir bileşeni olarak toplumun geniş kesimlerine ulaşmakta ve kamuoyunu sorumlu bir yayıncılık anlayışıyla bilgilendirmektedir. Basın kuruluşlarımız, özgür, tarafsız, objektif bir şekilde görevlerini yerine getirerek ülke olarak ilerleyişimize de katkı sunmaktadır. Bu doğrultuda, 25 Mart 1998 tarihinde kurulan Bartın Halk Gazetesi toplumun haber ve bilgi alma ihtiyacını karşılayarak kutsal bir görevi başarıyla sürdürmektedir. Tüm mensuplarıyla toplumumuzun doğru haber ve bilgi almasını sağlamakta ve demokrasilerin en önemli gereklerinden birini yerine getirmektedir. Bu düşüncelerle, Mustafa Ahmet Oktay başta olmak üzere EYBEY Medya’nın tüm çalışanlarını tebrik ediyor, yeni yayın yılında başarılarının katlanarak artmasını diliyorum.”