Rektör Uzun’dan Karabük Üniversitesi Rektörü Polat’a ziyaret

Yayın Tarihi : 04/04/2018

Ziyarette, Üniversitemiz ile Karabük Üniversitesi arasında yapılabilecek bölgesel işbirliği ve ihtisaslaşma konularında görüş alışverişinde bulundu.

Rektör Uzun, “Bartın Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi bölgenin bilim yuvaları olarak önemli çalışmalar yapmaktadır. Üniversitemiz bünyesinde yapılan çalışmalar da başta bulunduğumuz şehir olmak üzere bölgemiz için katma değer üretecek nitelikte olması için gayret serf etmekteyiz. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz ziyarette iki üniversite işbirliğinde yapılabilecekler konusunda görüş alışverişinde bulunduk.” dedi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Polat da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Rektör Uzun’a teşekkür etti.

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü