Rektör Uzun Öğrenci Kulüpleri ile Bir araya Geldi

Yayın Tarihi : 11/12/2017

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun öğrenci kulüplerinin başkanları ve danışman hocaları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda öğrenci kulüplerinin üniversitemiz açısından öneminden bahsederek söze başlayan Rektör Uzun, öğrenci kulüplerine verilen desteğin her yıl katlanarak arttığını söyledi. Öğrencilerin memnuniyetine değer verdiklerini belirten Rektör Uzun, “ Öğrenci odaklı bir üniversite olarak bizim gayemiz öğrencilerimizi işin içine dâhil edebilmektir. Düzenlenecek olan etkinliklerin, şenliklerin ve konferansların öğrenci kulüpleri tarafından seçilmesi, organize edilmesi öğrencilerimize gelecek hayatları için çok değerli tecrübeler sağlamaktadır. Bizim sizlerden isteğimiz kaliteli işlerin peşinde olmanız ve asla karşınıza çıkan ilk engelde pes etmemeniz. Yaptığınız faaliyetlerden edindiğiniz tecrübeler size her zaman faydalı olacaktır” dedi.

Toplantıda öğrenci kulüplerinin danışman hocalarına düşen görevlerden de bahseden Rektör Uzun, danışmanların öğrenci kulüplerini olumlu anlamda teşvik etmesi ve çalışmalarında yanlarında olması gerektiğini söyledi.