REKTÖR KAPLAN TRT OKUL’A KONUK OLDU

Yayın Tarihi : 26/07/2012

Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, TRT Okul kanalinda yayimlanan “Rektörler Anlatiyor” programina canli yayin konugu oldu. Tercih edecegi üniversite ile gelecegini sekillendirecek gençlere seçenekleri tanitmayi amaçlayan programda konusan Rektör Kaplan, Bartin Üniversitesi hakkinda bilgiler vererek üniversitenin ögrencilere sundugu imkânlardan bahsetti. Üniversitenin gelisim süreci hakkinda konusan Rektör Kaplan, Bartin Üniversitesinin 2008’de kurulmus olmasina ragmen ögrencilerimizin tercih etmekte tereddüt etmeyecegi bir üniversite oldugunu belirtti. Prof. Dr. Ramazan Kaplan “Bartin,  kökenleri bakimindan sehir kültürüne sahip olan bir bölgemizdir. Sehir kültürünü özümsemis bir mekânimiz olarak Bartin, cografi imkânlari açisindan fevkalade güzel bir il olusuyla, Istanbul’a ve Ankara’ya yakin olusuyla, Fatih Sultan Mehmet’in övdügü bir il olusuyla dikkatleri çekmektedir.” diye konustu.

Programin Videosu

Programin sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, “Biz, en asgari ölçülerde ögrencilerimizin sahip olmalari gereken bilgilere sahip olma noktasinda ögrencilerimize bütün imkânlari saglamaya çalisiyoruz. Ögrencilere tavsiyem, gönüllerinden geçen bölümleri yazsinlar; nerede ögrenim görmek istiyorlarsa oraya gitsinler, ondan sonrasi hallolacaktir. Aileleri de buna saygi göstersin; çünkü o meslegi yapacak olan çocuklarimizdir, mutlu ya da mutsuz olacak olan onlardir.” dedi.