Prof. Dr. Sümer Gülez, Konferans Verdi.

Yayın Tarihi : 24/12/2012

Bartin Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarligi Bölümü emekli Ögretim Üyesi Prof. Dr. Sümer Gülez, Fen Bilimleri Enstitüsünün davetlisi olarak geldigi üniversitemizde “Tema Bahçeleri Planlama Ilkeleri, Dünyadan ve Türkiye’den Örnekler“ konulu bir konferans verdi. Konferansa Vali Yardimcisi Erdogan Özdemir, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mete Gündogan, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Selma Çelikyay, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Metin Tunay, Belediye Baskan Yardimcisi Erol Demirkoparanoglu katildi.

Bartin Üniversitesinde yeniden ögrencilerle bulusmaktan duydugu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Sümer Gülez; eglence ve macera parklari, fantezi parklari, sanatsal ve kültürel agirlikli tema parklari kapsaminda heykel, kültür ve minyatür parklari, egitim agirlikli tema parklari kapsaminda arboretumlar, botanik bahçeleri, hayvanat bahçeleri, özel anlamli tema parklari (tekno parklar) konularinda bilgi verdi.