Peyzaj Mimarligi Ögrencileri Sultanbeyli Belediye Baskanina Projelerini sundu.

Yayın Tarihi : 18/06/2012

Ders kapsaminda Sultanbeyli Belediyesi için "Aydos Dagi Salgamli Devlet Ormani Peyzaj Planlama Projesi” hazirlayan Bartin Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarligi Bölümü IV. sinif ögrencileri, projelerini Sultanbeyli Belediye Baskani Hüseyin Keskin, Bartin Milletvekili Yilmaz Tunç ve Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan’a sundular.

Sunum öncesinde Sultanbeyli Belediye Baskani Hüseyin Keskin, Bartin Milletvekili Yilmaz Tunç ile AKP Il Baskani Yasar Arslan’i Rektör Prof. Dr. Ramazan Kaplan makaminda agirladi. Daha sonra Orman Fakültesinde bulunan Peyzaj Mimarligi toplanti salonunda, ögrenciler hazirladiklari projeleri sundular. Bölüm Baskani Prof. Dr. Mehmet Sabaz'in koordinasyonunda, Doç. Dr. Sebahat Açiksöz ve Yrd. Doç. Dr. Bülent Cengiz’in sorumlulugunda yürütülen proje ekibinde Dr. B. Niyami Nayim, Dr. Yeliz Sari Nayim ve Ars. Gör. Gizem Cengiz yer aliyor.