Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisligi Bölümü ögretim üyelerimiz Hollanda’da düzenlenen konferansa katildilar.

Yayın Tarihi : 16/08/2009

Üniversitemiz Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisligi Bölümü ögretim üyelerimiz Prof.Dr.Selman KARAYILMAZLAR, Yrd.Doç.Dr.Ibrahim TÜMEN, Yrd.Doç.Dr.Hüseyin SIVRIKAYA, Yrd.Doç.Dr.Ayben KILIÇ ve Ars.Gör.Ilhami Emrah DÖNMEZ 08-11 Temmuz 2009 tarihleri arasinda Hollanda'nin Wageningen sehrinde düzenlenen "Systems Biology for Plant Design" konulu konferansa "Utilization of Chestnut (Castanea sativa Mill.) with Tension Wood in the Construction of Wooden Vessel" baslikli poster bildiri ile katildilar. Hazirladiklari poster ile reaksiyon odunlu kestanenn ahsap tekne ve yat yapiminda kullanimini ve ayrica Kurucasile Bölgesinin bu sektör alaninda önemli bir yer oldugunu vurgulayarak bu bölgenin AB projeleri ile mutlaka desteklenmesi gerektigini toplantida bulunan katilimcilara belirttiler.