Ögretmenler Günü Kosusu

Yayın Tarihi : 29/11/2014

Bartin Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), Ögretmenler Günü dolayisiyla bir kosu düzenledi.  Bartin Il Özel Idaresi önünde baslayan ve Cumhuriyet Meydani’nda son bulan yarisa yaklasik 100 kisi katildi. Bu yil bu kosunun üçüncüsünü düzenlediklerini belirten BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, “Tüm ögretmenlerimizin Ögretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi. Yarisma sonunda dereceye giren sporculara ödül takdim edildi. Yarismada bayanlarda BESYO’dan Eda Bayram birinci, Çagla Gülelçin ikinci, Meryem Karatas ise üçüncü oldu. Erkeklerde ise Imam Hatip Lisesinden Esat Gezer birinci, BESYO’dan Ali Asker Recep ikinci, Mehmet Akif Ersoy Lisesinden Mustafa Yürekli üçüncü oldu.

Erkeklerde birinci olan Imam Hatip Lisesi’nden Esat Gezer'e ödülünü BESYO Müdür Yardimcisi Yrd. Doç. Dr. Mutlu Türkmen verdi.

Ali Asker Recep Erkeknlerde ikinci oldu.

Erkeklerde üçüncü olan Mehmet Akif Lisesi’nden Mustafa Yürekli2ye ödülünü Yrd. Doç. Dr. Taner Bozkus verdi.

Bayanlar birincisi Eda Bayram'a ödülünü Ögr. Gör. Nigar Yaman verdi.

Bayanlar  ikincisi Meryem Karatas'a Yrd.Doç.Dr.Sebnem Sarvan Cengiz verdi.

Bayanlarda üçüncü Meryem Karatasa ödülünü