Ögrenci Konseyi Yemekhaneyi Gezdi

Yayın Tarihi : 31/12/2013

Bartin Üniversitesi Ögrenci Konseyi Baskani Emre Kanbil ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine Saglik kültür ve Spor Dairesi Baskani Halil Ibrahim Yildiz rehberliginde üniversite yemekhanesi gezdirildi. Yemeklerle ilgili olarak yemeklerde margarin kullanilmadigi, et ve benzeri ürünlerin -18 derece, sebzelerin 4 derece olmak üzere iki farkli soguk hava deposunda saklandigini, yemekhanede çalisanlarin hijyenik kosullarda çalistigini gördüler.

Ögrenci konseyi Baskani Emre Kanbil, Yemekler 11:00 ve 14:00 saatleri arasinda sicak tutuldugunu, yemek listesinin aylik olarak diyetisyen ve gida mühendisi beraberliginde hazirlandigini gördük.” dedi.  Ögrenci kimlik kartlarina para yüklemede bozuk para kullanilmasinin makinede arizaya yol açtigini ve ögrencilere verilen hizmetin aksamamasi için makinelerin kagit paraya geçirildigini belirten Kanbil, “Kartinda para kalan ögrencilerin yil sonunda parasini geri alma hakkina sahip oldugunu ögrendik.” diye konustu.