BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Mühendislik Fakültesinden Akademik Basarilara Ödül

Yayın Tarihi : 23/02/2015

Kutlubey Kampüsü Mühendislik Fakültesi’nde düzenlenen etkinlikte uluslararasi indekslerde (SCI veya SCI-Expanded) taranan dergilerde yayinlanan makaleleriyle 2014 yilinda Bartin Üniversitesinin Türkiye siralamasinda daha üst siralarda yer almasina katki saglayan Mühendislik Fakültesi ögretim üyelerine tesekkür belgesi verildi. Etkinlikte konusan Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan yapilan çalismalardan memnun oldugunu belirterek, bilime ve üniversiteye katkilarindan dolayi ögretim elemanlarina tesekkür etti. Rektör Kaplan, “Yayinlarin günlük yasama da uygulanir olmasi çok önemli. AR-GE çalismalarinin ülkemizdeki özel sektörün de katilimiyla daha da artmasi gerekiyor. Ülkemiz ve çesitli ülkelerden AR-GE çalismalarina ayrilan paylar bunlara örnek olarak verilebilir” dedi.

Daha sonra konusan Mühendislik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Fikret Kocabas, özveri ile çalisarak üniversitemizin adinin daha yukarilara çikarilmasi için yaptiklari çalismalarindan dolayi fakültemiz ögretim elemanlarina ve verdigi desteklerden dolayi Rektör Kaplan’a tesekkür etti.

Konusmalarin ardindan Rektör Kaplan, basari belgelerini 2014 yilinda en çok yayin yapan ögretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertugrul Erdogmus ile baslayarak takdim etti.