Mühendislik Fakültesinde Space Claim Tasarim Programinin Tanitim Semineri

Yayın Tarihi : 13/01/2010

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisligi ögretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yilmaz KÜÇÜK'ün ANKO Yazilim Ltd. Sti. ile temaslari sonucunda Space Claim Tasarim Programinin fakülte ögrencilerine tanitim semineri gerçeklestirilmistir. ANKO Yazilim ürün müdürü Haluk TATAR, Teknik Destek ve Egitim Sorumlusu Özgül KORAMAZ ve Sahis Temsilcisi Merve AYAZ'in ortaklasa yürüttükleri seminerde Space Claim programi tanitildi. Seminere rektörümüz sayin Prof. Dr. Ramazan KAPLAN, Mühendislik Fakültesi Dekani sayin Prof. Dr. Remzi VAROL ve fakültemiz ögretim üyeleri katilmislardir. Rektörümüz Prof. Dr. Ramazan KAPLAN firma yetkililerine katilim plaketlerini takdim ederek, bu tür faaliyetlerin ögrencilerimizin kisisel gelisimine önemli katkilar saglayacagini ifade etmistir.