Moscow Region State Üniversitesi (MRSU) Temsilcileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

Yayın Tarihi : 13/05/2009

6-8 Mayis 2009 tarihleri arasinda Moscow Region State Üniversitesini (MRSU) temsilen, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Sergey Dimitrievich Traytak, Rus Dili Fakültesi, Slav Filolojisi Bölümü Prof. Dr. Elena Mihaylovna Markova ve Teorik Fizik Bölümü, Teorik ve Uygulamali Nanoteknoloji Merkezi Baskani Prof. Dr. Victor Vasilyevich Belyaev Bartin Üniversitesini ziyaret etmistir.

Her iki Üniversitenin heyetleri arasinda gerçeklestirilen görüsmeler sonucunda, ögretim üyesi ve ögrenci degisimi, malzeme bilimi, çevre mühendisligi, nanoteknoloji ve filoloji alanlarinda karsilikli mutabakata varilan konulari kapsayan mutabakat zapti imzalanmistir.