Lünen’li ögrenciler Rektör Prof. Dr. Ramazan Kaplan’i ziyaret etti

Yayın Tarihi : 19/08/2010

Lünen’li ögrencileri Bartin Üniversitesi restoraninda kabul eden Rektör Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Türkiye’de yabanci uyruklu ögrenci alimi ve Üniversitemiz hakkinda bilgiler verdi. Orman Fakültesi Orman Mühendisligi Bölümü Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökhan Gündüz’ün tercümanlik yaptigi ziyarette Rektör Kaplan, alti ay önce Lünen’den ticari görüsmeler yapmak üzere gelen bir heyetin sehrimizi ziyaret ettigini, fakat bugün ögrenci arkadaslarla beraber olmanin ayrica bir mutluluk verdigini belirtti. Lünen’li gençlerden Moritz Berger, daha önce Istanbul’u gezdigini, Istanbul’un Batili bir sehir olmasi nedeniyle Türkiye hakkinda çok bir fikir vermedigini; fakat Bartin’da Türkiye hakkinda daha çok fikir edinebileceklerini söyledi. Daha sonra yeni açilan ögrenci yurdunu ve Orman Fakültesini gezen ögrenciler, Üniversitemizden ayrildilar.

implant for alcohol abuse oscarsotorrio.com ldn for anxiety