Isveç’te Orman Endüstri Sektörü Konusuldu

Yayın Tarihi : 25/11/2014

Bartin Üniversitesinde Isveç Lulea Teknoloji Üniversitesinden Prof. Dr. Dick Sandberg ile Yrd. Doç. Dr. Xiaodong (Alice) Wang tarafindan “Isveç’te Orman Endüstri Sektörü” ve “Ahsap Köprü ve Yapilar” konulu konferans verildi.

Konferansin açilis konusmasini yapan Orman Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Nurgül Tankut, “Bartin Üniversitesinden 4 ögretim üyesi olarak Erasmus ögretim elemani degisim programi kapsaminda Isveç Lulea Teknoloji Üniversitesini ziyaret ettik. Bu kapsamda iki Isveçli hocamiz bizlerle beraber hareket ediyor. Isveç’ in %55’ inden fazlasi ormanlarla kapli ve dolayisiyla orman ürünleri endüstrisi bir hayli gelismis durumda.” diye konustu.

Konferansta Prof. Dr. Dick Sandberg “Isveç’te Orman Endüstri Sektörü”, Yrd. Doç. Dr. Xiaodong (Alice) Wang “Ahsap Köprü ve Yapilar” konularinda konustu. Konferansa Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ali Naci Tankut, ögretim üyeleri ve ögrenciler katildi.

Prof. Dr. Dick Sandberg

Yrd. Doç. Dr. Xiaodong (Alice) Wang