İŞKUR İl Müdürü Solak, Rektör Uzun’u ziyaret etti

Yayın Tarihi : 26/03/2021

Bartın Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Ali Solak, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

Ziyarette, Üniversitemizin kamu-üniversite-sanayi iş birliğinde bölgesel odaklı çalışmalarından bahsedilerek yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uzun, Bartın Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Ali Solak’a yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Uzun, “Bartın Üniversitesi olarak ortak akıl ile hareket ederek, paydaşlarımızla birlikte çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. İnanıyorum ki bu gayretlerimiz sürecek ve ortak geleceğimiz için birlikte başarmaya devam edeceğiz” dedi.

Yakın ilgileri dolayısıyla Rektör Uzun’a teşekkür eden Solak ise “Bartın Üniversitesi ile iş birliği içerisinde yapılabilecek çalışmalardan büyük mutluluk duyacağız. Bu kapsamda Bartın Üniversitesi’nin tüm mensuplarına ilgileri dolayısıyla teşekkür ediyorum. İŞKUR programlarının tanıtılması, duyurulması ve birlikte çalışma noktasında büyük hassasiyet gösteriyorlar. Bu çalışmalardan biri olan ‘İŞKUR Akademik Çalışma Programı’ ile her bir başarılı çalışma için lisans öğrencilerine 2.500 TL, yüksek lisans öğrencilerine 5.000 TL ve doktora öğrencilerine 7.500 TL tutarında destek sağlanıyor. Akademik çalışma programı kapsamında destekten faydalanabilmek için çalışma hayatı ve istihdam alanında hazırlanan projeler için başvurular devam ediyor” diye konuştu.