II. KARIYER ve ISTIHDAM GÜNLERI

Yayın Tarihi : 08/06/2014

Kariyer ve Istihdam Günleri Bartin ISKUR Müdürlügü tarafindan üniversitemizde ‘Kariyer ve Istihdam Günleri’ düzenlendi. Iki gün süren etkinlikte ögrenciler Bartin'in önde gelen firmalarin yöneticileri kariyer yönetimi konusunda bilgi verdi. ‘2. Kariyer ve Istihdam Günleri" hakkinda bilgilendirme sunumu, ISKUR Müdürü Ramazan Erdim tarafindan yapildi. Etkinligin açilis törenine Bartin Eski Valisi Ali Çinar, Belediye Baskani Cemal Akin, Rektör Prof. Dr. Ramazan Kaplan, ISKUR Il Müdürü Ramazan Erdim, Il müdürleri ve ögrenciler katildi.

Etkinlikte Alvit Bartin Sermik AS.’den Emrah Kaplan, Avukat Emrah Tasdemir, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yasar Akça, AKTIP Genel Müdürü Refik Akmaz, Marka Yönetim Danismani Özel Oytun Türkoglu, Lazzoni Mobilya Iletisim Yöneticisi Burak Kartal, Adana TV Yönetim Kurulu Baskani Yüksek Evsen ögrencilere kariyer yönetimi konusunda bilgiler verdi.