Havza Yönetimi Çalistayi Sona Erdi

Yayın Tarihi : 20/09/2013

Üniversitemiz Orman Fakültesi tarafindan Havza Yönetimi Çalistayi düzenlendi. Çalistaya Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ali Naci Tankut, Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Selman Karayilmazlar, Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Firdevs Günes, Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdürü Abdulsettar Bayram, Bartin Orman Isletme Müdürü Selahattin Yanik katildi. Programin açilis konusmasini yapan Orman Fakültesi Dekani Prof. Dr. Selman Karayilmazlar çalistayin içerigi hakkinda katilimcilara bilgi verdi.

Çalistayda; Istanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Cografya Bölümü Ögretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Turoglu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Kara, Çankiri Karatekin Üniversitesi Orman Fakültesinden Aras. Gör. Semih Edis, Orman ve Su Isleri Bakanligi Doga Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlügü Küre Daglari Milli Park Müdürü Ahat Deliorman, Orman ve Su Isleri Bakanligi Çöllesme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlügü Havza Plan ve Proje Sube Müdürü Yücel Firat, Izleme ve Degerlendirme Sube Müdürü Ahmet Dogan, Çankiri Karatekin Üniversitesi Orman Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Ceyhun Göl ve Istanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Kamil Sengönül konusma yapti.