BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Gözpinari Ilkokulundan Tesekkür Ziyareti

Yayın Tarihi : 13/01/2014

Geçtigimiz hafta Bartin Üniversitesi Egitim Fakültesi ögrencileri tarafindan “Okumak Gelecektir” kampanyasi kapsaminda Gözpinari Ilkokulu ögrencilerine 5 bin kitap dagitilmisti. Gözpinari Ilkokulu ögrencileri ile ögretmenleri Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan ile Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Firdevs Günes’e tesekkür ziyaretinde bulundu.

Gözpinari Ilkokulu ögrenci ve ögretmenleri Ilk olarak Bartin Üniversitesi Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Firdevs Günes’i makaminda ziyaret etti. Dekan Günes, “Bu kampanya ile ögrencilerimizin okumayi sevecegi, okuma ve anlama becerilerini gelistirecegi ve sürekli okuyacagina inaniyoruz. Kampanyada emegi ve katkisi olan tüm kurum ve kisilere de tesekkür ediyoruz.” diye konustu.

Gözpinari Ilkokulu Müdürü, ögretmenleri ve ögrencileri daha sonra Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan’i makaminda ziyaret etti. Ziyarette Gözpinari Ilkokulu ögrencileri ile sohbet eden Rektör Kaplan ögrencilere gelecek planlarina iliskin sorular sordu. Minik ögrencilerle neseli bir sohbette bulunan Rektör Kaplan, Okul Müdürü Mehmet Demircioglu ve diger ögretmenlerden kampanyanin okulda ve köyde nasil karsilandigi konusunda da bilgiler aldi.

Basariyi Daha Ileriye Götürmek Için Çalismalar Yapmaliyiz

Rektör Kaplan konusmasinda üniversitelerin bilgi ve birikiminden çevrenin yararlanmasi gerektigine vurgu yaparak “Bu bakimdan benzer faaliyetleri beraber yapmaya her zaman haziriz. Bu iste gerçekten lokomotif güç Dekanimiz Firdevs Hanim ve arkadaslari oldular. Ögrencilerimiz de onlara omuz verdiler ve bu faaliyetin içinde aktif olarak yer aldilar. Buna benzer faaliyetleri tekrar tekrar yapmaliyiz. Egitim Fakültemize ve sizlere tesekkür ediyorum. Ögretmenlerimizin mesleki anlamda bilgilerinin güncellenmesi adina da faaliyetler düzenleyebiliriz. Bunlara yönelik teklifler sizlerden de gelebilir. Bartin egitimde zaten ciddi bir yaris içerisinde. Geçtigimiz yillarda ilimiz güzel basarilar elde etti. Bu basariyi korumak, daha ileriye götürmek adina birlikte çalismalar yapabiliriz.” dedi.

Gözpinar Ilkokulu Müdürü Mehmet Demircioglu da ziyarette Rektör Kaplan’a gerçeklestirdikleri kampanyadan dolayi tesekkür ederek kitaplardan en iyi sekilde yararlanmak için tüm gayreti göstereceklerini söyledi. Demircioglu konusmasinda ögrencilerin de kitap kampanyasi sonrasinda çok mutlu olduklarini ifade ederek baska projelerde yer almayi istediklerini ve bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazir olduklarini ifade etti.