Formasyon başvuruları devam ediyor

Yayın Tarihi : 21/08/2017

Üniversitemiz Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programlarımı için 7 Ağustos günü başlayan ön kayıt başvuruları 29 Ağustos 2017 Salı günü saat 23.59’da sona erecek. Yükseköğretim Genel Kurulu’nun “Pedagojik Formasyon Eğitimi” konulu kararına uygun olarak gerçekleştirilen ön kayıt başvuruları Bartın Üniversitesi ya da Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi resmi web sitesinden yapılabiliyor.

Açılacak olan eğitim sertifika programı için Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu, İktisat, İşletme, Matematik, Matematik-Bilgisayar, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoloji, Kimya, Fizik, Fizik Mühendisliği, Felsefe, Sosyoloji, Psikoloji, Tarih, Coğrafya, Türk Dili ve Edebiyatı, İlahiyat, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Çocuk Gelişimi, Sağlık Eğitimi Bölümü, Hemşirelik Bölümü, Ebelik Bölümü, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu programı 4’üncü sınıf öğrencileri veya mezunları başvuru yapabiliyor. Ayrıca; İslami İlimler Fakültesi, Uluslararası İslam ve Din Bilimleri Fakültesi, Dini İlimler Fakültesi, Hemşirelik Yüksek Okulu son sınıf öğrencileri ya da mezunları da başvuru yapabiliyorlar.

Ön kayıtların ardından yapılacak değerlendirme sonucunda asıl ve yedek adayların listesi 31 Ağustos 2017 Perşembe günü açıklanacak. Kesin kayıtlar ise 5-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Başvurusu için tıklayınız..

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Başvurusu ile ilgili duyuruya gitmek için tıklayınız..