BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Eğitim Fakültesi’nden “Anadolu Lezzet Dolu” Temalı Etkinlik

Yayın Tarihi : 11/12/2017

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2. Sınıf Türkiye Turizm Coğrafyası dersi kapsamında “Anadolu Lezzet Dolu” isimli bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Anadolu’nun farklı yörelerini ait, unutulmaya yüz tutmuş lezzetler öğrenciler tarafından hazırlanarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Yaşam merkezinde düzenlenen etkinliğin açılışı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun tarafından yapıldı.

Açılışta konuşan Rektör Uzun, “Böylesine anlamlı bir etkinliğin 3. kez düzenleniyor olması gerçekten takdire şayandır. Türkiye Turizm Coğrafyası dersinin böylesine güzel bir uygulamaya dönüşmesinde emeği geçen Yrd. Doç. Dr. Harun Er ve öğrencilerini tebrik ediyorum” dedi

Etkinliğin sonunda Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Öğrencisi Buse YEREBASMAZ tarafından Mersin’in Mut İlçesinden 1300 yıllık zeytin ağacından toplanarak özel olarak getirilen zeytin ve zeytinyağı katılımcılara ikram edildi. 

SON Haberler

  • BARÜ Asya’nın en iyileri arasında yerini aldı

  • BARÜ’de mühendislik programları için akreditasyon saha ziyaretleri tamamlandı

  • ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindeki heyet, BARÜ’yü ziyaret etti

  • BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı

  • BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı

  • BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı

  • BARÜ’de yapay zekâ ile eğitimin geleceği konuşuldu

  • BARÜ, akreditasyon süreçlerinde kalitesini bir kez daha tescilledi

  • Rektör Uzun, 23 Nisan’da koltuğunu çocuklara devretti

  • BARÜ’nün markalaşma sürecindeki temel unsurları TÜRK-PATENT tarafından tescillendi